ΥΓΕΙΑ

Αυτό το μωρό έχει γονατίσει το Facebook: Κοιμάται περιτριγυρισμένο από σύριγγες [εικόνα]

Αυτό το μωρό έχει γονατίσει το Facebook: Κοιμάται περιτριγυρισμένο από σύριγγες [εικόνα]

Ένα κορίτσι κοιμάται και γύρω του ένας σωρός από σύριγγες σχηματίζουν μία καρδιά.

Πρόκειται για την φωτογραφία που εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει viral καθώς έχει συγκινήσει ένα πλήθος ζευγαριών που έχουν μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Την φωτογραφία μοιράστηκε ένα ινστιτούτο γονιμότητας στην Αμερική, και σε αυτή φαίνεται το μωρό μία ασθενούς του η οποία από κάτω με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαριστεί το ίδιο και τους γιατρούς του για την απόκτηση της κόρης της.

 

Η ανταπόκριση γυναικών και ζευγαριών που υποβλήθηκαν στην ίδια διαδικασία και έβλεπαν τους εαυτούς μέσα από την φωτογραφία, ήταν και αυτή συγκινητική. Από την πρώτη στιγμή που έγινε η ανάρτηση πλήθος χρηστών του Faceboook άρχισαν να μοιράζονται κάτω από αυτή τη δική τους εμπειρία.

«Δεν είπα καν στον άντρα μου τι ήταν αυτό, απλά του το έδειξα με το κινητό μου», λέει μία γυναίκα. «Είδα δάκρυα να σχηματίζονται στα μάτια του καθώς πιθανότατα έφερε κι αυτός στο μυαλό του τα αμέτρητα βράδια για πάνω από τέσσερα χρόνια που μου έκανε ενέσεις. Τελικά είχαμε επιτυχία και κάναμε δίδυμα αγοράκια και δεν έχω ξαναυπάρξει πιο χαρούμενη», συμπληρώνει.

«Τα δίδυμα που απέκτησα από την εξωσωματική είναι σήμερα 13 ετών. Άξιζαν κάθε ένεση, κάθε διαδικασία, κάθε χιλιόμετρο που οδήγησα μέχρι την κλινική γονιμότητας», λέει μία άλλη χρήστης του Facebook.

«Νιώσαμε σαν να ήταν μια προκλητική, συναισθηματική φωτογραφία που αποτυπώνει τη χαρά και τον πόνο της εξωσωματικής γονιμοποίησης», δήλωσε η εκπρόσωπος του Sher Fertility Institute.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top